• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • «Не бійтеся спілкування з хворими на СНІД»

«Не бійтеся спілкування з хворими на СНІД»

2017-12-01

/Files/images/2017-12-01-09-43-10-617.jpg

Наша школа є базовою в місті з реалізації Загальнодержавної програми забезпечення профілактики ВІЛ-інфекції, лікування, догляду та підтримки ВІЛ-інфікованих та хворих на СНІД.

З метою пропаганди здорового способу життя серед молоді, починаючи з 2007 року, в нашій школі проводяться факультативні курси «Школа проти СНІДу» та « Захисти себе від ВІЛ».

Уже стало традиційним, що учні нашої школи у складі волонтерського загону виходять на вулиці міста, аби розповісти про проблеми СНІДу оточуючим.

Тому 1 грудня у рамках превентивної програми «Молодь за здоровий спосіб життя» було проведено волонтерську акцію під гаслом «Не бійтеся спілкування з хворими на СНІД».

Цього року волонтери нашої школи розпочали свій маршрут з зупинки «Вокзал», а закінчили на «Держбуді». Крокуючи містом діти проводили соціальне опитування, роздавали телефони Національної лінії з проблем ВІЛ-СНІДу, розповідали про методи профілактики даного захворювання. На підтримку толерантного відношення до ВІЛ-інфікованих жителям міста пропонували закріпити на одязі символ солідарності з ВІЛ-позитивними та хворими на СНІД- червону стрічку.

Дуже приємним для всіх учасників акції стало те, що більшість населення міста не відсторонюється від цієї проблеми, а навпаки ,підтримує наш ентузіазм та бажає подальших успіхів у продовженні роботи над цим питанням.т

.О.Л.Черногор,

керівник волонтерського загону

Кiлькiсть переглядiв: 277

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.