День Перемоги

2013-05-08

Ніхто не забутий, ніщо не забуто!"


Напередодні Дня Перемоги святково прикрашена школа чекала на своїх гостей. У холі на стенді розміщено виставку плакатів та малюнків, присвячених цій знаменній даті. У шкільній бібліотеці оформлено літературну виставку «Діти війни», нові експозиції відкрито й у шкільному Залі слави.присвячена. О 09.00 у всіх класах розпочались уроки мужності «Дякуємо за Перемогу!», на яких були присутні ветерани Великої Вітчизняної війни: Кутузаки В.І., Захаренков В.М., Михайлик Н.П.

У рамках підготовки до святкування Великої Перемоги в навчальних кабінетах школи оформлено інформаційно-тематичні стенди. Учнями школи проводилася пошуково-дослідницька робота по збору спогадів учасників бойових дій та колишніх в’язнів концтаборів.
Протягом квітня 2013р. серед учнів 8 - 11 класів відбулася конференція, присвячена 70 роковинам насильного вивезення мирного населення з території окупованої України на примусові роботи в Німеччину.

На початку травня серед учнів 1-9 класів пройшов конкурс «Моя листівка ветерану». Діти привітали ветеранів та мешканців районну зі святом, взяли участь у акціях «Подвір’я ветерана», «Нашу турботу пам’ятним місцям».

Учитель початкових класів ЗОШ №12 Резунова Оксана Геннадіївна./Files/images/DSC_0088.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 178

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.