День закоханих

2013-02-14

День закоханих – це свято, яке кожного року відзначають не лише самі закохані, а й усі, хто вірить у кохання.

14 лютого у Марганецькій загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів № 12 відбулося свято-феєрія, присвячене чарівному почуттю кохання та закоханості. Розпочалося воно ще зранку: учні 10 класу вітали усіх, хто заходив до школи і пропонували зробити святковий макіяж у вигляді різнокольорових сердечок. Кожен бажаючий міг відправити свою валентинку, скориставшись скринькою для закоханих.

Після уроків відбувся святковий концерт, у якому прийняли участь учні 5-10 класів. Діти ретельно підготувалися до цієї події: прикрасили рекреацію ІІ поверху червоними кульками у вигляді сердечок, святковими газетами, а також підготували цікаві і неперевершені номери для виступу.

Безперечними лідерами цієї події були учні 5 класу, які своїми виступами зуміли перетворити святковий концерт на справді феєричну подію.

/Files/images/4xt_iQLwDxs.jpg У цей же день о 16.00 годині у ЦКПР відбувся бал до дня закоханих, у якому приймали участь учні старших класів усіх шкіл міста. У хвилюючому ритмі вальсу «закружляли» і старшокласники і нашої школи, справивши неперевершене враження на оточуючих. Свято минуло у хвилюючій атмосфері та кохання.

/Files/images/oRUS0ZZA_lA.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 76

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.