Туристичними стежками ріднокраю

2015-09-25

/Files/images/DSCN1394 - копия.JPG

Краєзнавчі туристичні походи - досить давня, добра традиція школи. От і цього року напередодні Всесвітнього Дня туризму учні 5-10 класів вирушили в похід місцями нашого міста, що пов’язані з подіями Другої Світової війни. Юні туристи-краєзнавці вшанували пам’ять загиблих марганчан біля Вічного Вогню, відвідали Алею героїв та братську могилу жертв нацизму в урочищі Ракшине. Скрізь вони покладали квіти, згадували події минулого.

А далі маршрутом – мальовнича природа Дніпровських плавнів, серед яких поміж з її височенними столітніми вербами та сріблястими тополями в’ється стежка. І ось довгоочікуваний привал, після якого енергія учнів виривається на простір спортивних змагань: тут і «колективний стрибок», і «купини», і мікрофутбол. Але справжнім шоу з великою кількістю учасників та вболівальників стало перетягування канату. Першість змогла захопити збірна 5-6 класів, яка тричі поспіль вигравала змагання в старшокласників. Радощам не було меж. Та переможені не змирилися з поразкою, зібралися з духом, привели нових гравців і вибороли-таки довгоочікувану першість!

Незабутні враження, приємна втома та безліч світлин на згадку – ось те головне, що відзначили діти після повернення з походу.

Як добре, що нам є куди піти,

І є кому, і є для чого.

Ми йдемо, відкриваємо світи,

І хай не знають втоми наші ноги!

Бабіч Вадим Миколайович,класний керівник 6 класу

Кiлькiсть переглядiв: 93

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.