ФРАНЦУЗЬКА ОСІНЬ В РІДНІЙ ШКОЛІ

2014-11-21

/Files/images/фрагмент/DSCN9291.JPG

У ЗОШ №12 м. Марганець традиційно проходять шкільні масові заходи та колективно-творчі справи з метою залучення всіх дітей до активної творчої діяльності, розширення та урізноманітнення дозвілля школярів в позаурочний час.

Одним із таких заходів було свято французької культури «Парижфест» Члени шкільного учнівського самоврядування організували віртуальну подорож до Парижу. Старшокласники презентували визначні місця столиці Франції, архітектуру стародавніх замків на Луарі та живопис французьких імпресіоністів.

На імпровізованій сцені «Єлісейські Поля» пройшов Міжнародний показ високої моди «Французька осінь 2014», в якому взяли участь представники європейських країн. Це було феєричне шоу. Учні школи побували у ролі дизайнерів, кутюр’є, моделей. Разом зі своїми батьками дівчата приготували ексклюзивне вбрання із підручних матеріалів: пластикового посуду, різнокольорових повітряних кульок, побутових кульків, дисків, паперу та інше. А дефіле біля Ейфелевої вежі та Тріумфальної арки сприяло незабутнє враження на всіх присутніх. До нас завітали й гості. Вони подарували чудові танці та пісні, які звучали на українській, Французькій, англійській мовах. Свято додало хорошого настрою, позитивних емоцій та ще міцніше згуртувало шкільну родину.

/Files/images/фрагмент/DSC00034.JPG /Files/images/фрагмент/P1013227.JPG/Files/images/фрагмент/DSCN9307.JPG/Files/images/фрагмент/DSC00056.JPG/Files/images/фрагмент/DSC00048.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 225

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.