У гості до майбутньої школи…

2017-12-05

/Files/images/P1013793.JPG

Для нашої школи вже стало традицією зустрічати маленьких гостей з дитячого садочку «Кульбабка». Ось і сьогодні до нас завітали діточки зі старшої групи.

Малятам дуже сподобалося привітання англійською мовою від учителя Крюковської Тетяни Феліксівни. Учитель фізики Чернишова Анастасія Віталіївна показала малюкам цікаві досліди. Далі маленькі мандрівники відвідали етнографічну світлицю, яку з великою радістю відчинила для них Колпак Тамара Петрівна. Справжній музей дуже вразив дітлахів великою кількістю старовинних речей. У шкільній їдальні дошкільнята покуштували тільки-но спечених тістечок. Зайшовши до початкової школи,майбутні первачки мали змогу посидіти за справжніми шкільними партами та познайомитися з Дехтою Тетяною Ярославівною, яка вже у вересні 2018 року кожен день буде зустрічати їх у себе в кабінеті.

Повертаючись до дитячого садочку, наші гості були дуже задоволеними та дякували Черногор Ользі Леонідівні, яка провела для них цю екскурсію,а також адміністрації школи, яка зустрічала й проводжала їх з побажаннями нових зустрічей вже в ролі наших школярів.

Я. Євдокимова,

заступник директора з навчально-виховної роботи

Кiлькiсть переглядiв: 227

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.