Крок до зірок

2017-12-06

/Files/images/IMG_20171123_142200_HDR.jpg

У Марганецькій загальноосвітній школі №12 відбувся фінал конкурсу «Талант-фест», що проходив під девізом «Жити, любити, творити, перемагати» . Він проводився в рамках шкільного проекту «Дитину треба любити. Все краще для дитини».

Протягом листопада тривали відбіркові тури в номінаціях «Вокалісти та вокальні колективи», «Художнє читання та драматичні колективи», «Танцювальні колективи», «Талановита родина», «Спортивний калейдоскоп», «Інструментальна музика» та інші, у яких взяли участь близько 80 конкурсантів. Майстерність талановитих фіналістів вразила не лише учнів школи, а й батьків, педагогів та гостей. Фантазіям юних обдарувань не було меж. Протягом усього свята в залі панував дух патріотизму, творчості, натхнення та позитиву. Переможці та призери конкурсу отримали грамоти й солодкі подарунки.

Найбільше призових місць для рейтингів класів вибороли учні 7класу(кл.кер. Козаченко С.Л.), 9класу, (кл.кер.Черногор О.Л.), 6класу(кл.кер. Колпак Т.П.),11класу(кл.кер.Постоєнко С.В.), 1класу(класовод Головачова І.А.). Ми радо вітаємо зіркових переможців «Талант-фесту»: Приходченка Леоніда, Горбатенко Сюзанну, Майдук Яну,Папіну Феріде, Загнибіду Іллю, Лашнець Анастасію, Павлова Івана, Новікову Валерію, Куліша Гліба.

Колпак Тамара Петрівна,

педагог-організатор

Кiлькiсть переглядiв: 271

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.