• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Ювенальна превенція – запорука правомірної поведінки м. Марганець.

Ювенальна превенція – запорука правомірної поведінки м. Марганець.

2017-11-08

У Марганецькій загальноосвітній школі № 12 велика увага приділяється превентивному вихованню школярів. У рамках тижня правових знань відбулося спільне засідання членів шкільної ради профілактики правопорушень з працівниками служби у справах дітей на чолі з начальником служби Долгорук В.В. та спеціалістом служби у справах дітей Фоміною К.В., заступником начальника Томаківського РВ ПСМРУВС ППМЮ Нікітасом Д.І. і представником Марганецького ВП Нікопольського ВП ГУНП України в Дніпропетровській області Чайкою Є. І.

У ході зустрічі було розглянуто питання, щодо удосконалення подальшої співпраці інноваційних форм та методів профілактичної роботи, а також роботи з батьками.

Представники соціальної служби провели профілактичні бесіди з учнями 7-х, 8-х класів з метою попередження правопорушень та бродяжництва , акцентували увагу на правомірній поведінці та здоровому способі життя. Були проведені індивідуальні бесіди з дітьми «групи ризику».

Старшокласники звикли до таких зустрічей тому завжди із задоволенням спілкуються, вступають у дискусію, висловлюють свої власні думки, дослухаються до рекомендацій дорослих.

Кроцюк В.А. – заступник директора

з навчально-виховної роботи.

Кiлькiсть переглядiв: 198

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.