Козацькому роду нема переводу

2012-09-21

Загальноосвітня середня школа № 12 м. Марганця приділяє неабияку увагу вихованню підростаючого покоління. Серед пріоритетних напрямків виховної роботи основне місце посідає патріотичне виховання.

Традиційним у виховній роботі школи стало проведення спортивно-туристичного свята «Козацькому роду нема переводу». Цього року воно відбулося 20 вересня на спортивному майданчику школи і почалося з урочистої лінійки, з підняттям Державного прапора, прапора олімпійців та козацької заклички до товариського зібрання. Було відзначено юних спортсменів школи, які, одягнувши медалі гордо крокували на лінійку.

Спортивні змагання проводилися за кількома етапами: підтягування, біг на 60 м, стрибки з місця в довжину, піднімання тулуба, стрибки зі скакалкою, попадання в ціль. Діти навчилися ставити намети, користуватися туристським обладнанням, поводити себе в умовах походу, співали туристичні пісні. Увесь час змагань над спортивним майданчиком витав дух товариськості, чесності у боротьбі, спортивного азарту, єдності та злагоди.

Окрім старшокласників у спортивно-туристській спартакіаді взяли участь і молодші школярі. Вони також вправно і завзято змагалися. До своїх спортивних конкурсів додали і спортивно-розважальні. Та найбільше задоволення отримали наші першокласники, які вперше побували на такому святі не як спостерігачі, а як справжні спортсмени. Первачки зі своїм завзяттям та жагою до перемоги були одними з найактивніших. За їхніми враженнями можемо зробити висновки, що свято вдалося на славу.

Кiлькiсть переглядiв: 108

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.