• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • «Ще не вмерла України ні слава ні воля»

«Ще не вмерла України ні слава ні воля»

2012-09-14

14 вересня 2012 року в ЗСШ № 12 міста Марганця було проведено єдиний урок «Ще не вмерла України ні слава ні воля».

Учні 1-4 класів та їх батьки були залучені до уроку-конференції. Діти з гордістю розповіли про нашу прекрасну країну Україну – велику державу, яка складається з маленьких батьківщин кожної дитини, залюбки декламували вірші, присвячені маминій пісні, батьківській хаті, дідусевій казці, бабусиній вишиванці, барвінку, презентували проектні роботи на тему «Та земля мила: де мати народила». Учні 4-го класу представили Україну, як велику незалежну державу в Європі. Вони розповіли про значення державної символіки – герба, прапора, гімну для кожного українця. Після виставки малюнків було проведено вікторину на кращого знавця символів України. Діти продемонстрували як поводити себе під час звучання Державного Гімну, винесення та підняття Прапора. Вони довели, що Герб – це велика святиня ще з часів Володимира Великого, натхненно читали вірші про символи держави, співучу солов’їну українську мову.

На конференції було представлено квіткові композиції –«Мово-калинова». Рідній мові, учениця 2 класу присвятила вірш «Мово моя солов’їна» зі збірки поета-земляка Г.Бідняка.

Діти з почуттям гордості читали свої роздуми про Україну і закликали пишатися тим, що ми – громадяни України, їх патріоти !

Батьки і вчителі побажали дітям добре вчитися, щоб Вітчизна наша процвітала, завдяки старанням і наполегливості усіх українців.

Головачова І.А., вчитель
Кiлькiсть переглядiв: 134

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.