СВЯТКУЙМО МИКОЛАЯ

2014-12-19

Протягом останніх дванадцяти років вже традиційним у нашій школі стало святкування Дня Святого Миколая. Заздалегідь учні початкових класів починають готуватися до зустрічі з улюбленим Святим. Вони розучують віршики та пісні, готують костюми.

У цей час випускники 11 класу готують для юних глядачів театралізовану виставу, в якій небесні янголи – помічники Святого Миколая, нагадують дітям про їх вчинки за минулий рік. Вередливі чортики намагаються налякати малечу і замість подарунків вручити їм різочки. Але янголята не дозволяють образити дітей і разом з добрим і справедливим Святим Миколаєм пригощають всіх солодощами.

Вистава проходить у святково прибраній залі, прикраси для якої власноручно готують всі діти нашої школи. У цьому році у школі з’явилися штучна красуня-ялинка, яку придбали на кошти від зібраної учнями макулатури і спонсорської допомоги батьків. Веселе свято дарує нашим дітям радість і надію, надихає їх робити добрі вчинки, бо Святий Миколай «все помічає і жодної хати не минає, якщо там є чемна дитина – хлопчик або дівчина».

Кiлькiсть переглядiв: 181

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.