Чорнобиль - рана незагойна

2013-12-12

27 років минуло від днів тієї глобальної і жахливої трагедії, яка охопила Україну,- аварії на Чорнобильській АЕС.

До Дня вшанування учасників ліквідації наслідків аварії у ЗОШ № 12 традиційно пройшли уроки мужності. У 7 класі пройшла вікторина під назвою «Від Чорнобиля до Фокусіми», усний журнал «Радіація у навколишньому середовищі» підготували учні 10 класу, відкритий захід «Дзвони Чорнобиля» з переглядом документальних відеофактів пройшов у 9 класі, учні 11 класу провели круглий стіл «Відлуння Чорнобиля», учні 8 класу провели виховний захід на тему: «Чорнобиль – рана незагойна». Ніхто з учнівського та педагогічного колективів не залишився у цей день байдужим – прилучилися до акції «Герої Чорнобиля», у ході якої поспілкувалися з учасниками ліквідації наслідків аварії та привітали їх., усі учні школи відвідали шкільний Зал слави, де переглянули експозицію «Чорнобильська трагедія».

У школі відбувся конкурс малюнків «Чорнобильська палітра», у якому взяли участь учні кожного класу. Не залишилися осторонь і батьки, які допомагали учням початкової школи, були учасниками виховних заходів, допомагали у благодійній акції.

Учнівський актив школи оформив виставку кращих образотворчих робіт, зібрав та узагальнив матеріал уроків мужності у формі стінгазет, буклетів.

Дні Чорнобиля – це традиційно для ЗОШ № 12. Ми вшановуємо пам'ять про загиблих та ліквідаторів наслідків аварії, на прикладах якої вчимося та виховуємо бережне ставлення до природи, до екологічної ситуації в Україні, до людей-героїв, стаємо гуманнішими та людянішими у наш нелегкий час формування стабільності і державності.

Кiлькiсть переглядiв: 218

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.