ШКОЛА ВІДКРИЛА ДВЕРІ

2013-12-13

/Files/images/фрагмент/z0vZwWNYmMo.jpg

13 грудня в нашій школі відбувся щорічний традиційний День відкритих дверей.

/Files/images/фрагмент/DSC00030.JPG

Протягом цілого робочого дня батьки, вчителі інших шкіл та дитячих садочків, представники організацій і установ міста мали змогу побувати на запланованих відкритих уроках і урочистих заходах.

Вранці дітей і гостей школи на першому поверсі зустріла новорічна красуня-ялинка, яку подарував школі голова батькіського комітету 3 класу Лашнець Р., адже День відкритих дверей проводився напередодні Святого Миколая, Різдвяних свят і канікул. Саме тому школа цього дня мала новорічний настрій.

/Files/images/фрагмент/DSCN0650.JPG

Відкриті уроки проводили вчителі 1-11 класів, їх відвідали усі бажаючі. Так батьки і гості стали учасниками навчального процесу ЗСШ № 12.

Після закінчення другого уроку, аби підтримати учнів у належній фізичній формі, відбувся загальношкільний флешмоб (до речі, він проводиться в один і той же час щодня і вже став "родзинкою" школи). Діти танцювали і робили легкі фізкультурні вправи під веселу музику.

/Files/images/фрагмент/DSCN0609.JPG

Серед старшокласників проводилася цього дня інтелектуальна гра "Найрозумніший", в ході якої школярі змогли проявити свої знання з різних предметів.

Найяскравішим і незабутнім виявився шкільний фестиваль "Різдвяні колядки та щедрівки в кожну родину". Учні всієї школи співали, колядували і щедрували для гостей Дня відкритих дверей, проводжаючи старий рік і зустрічаючи новий.

/Files/images/фрагмент/DSCN0670.JPG

Підготовка керівництва і персоналу загальноосвітньої школи № 12 до цього щорічного заходу проведена на високому рівні, про що говорили відвідувачі, бітьки і самі вчителі й учні школи - найактивніші учасники Дня відкритих дверей.

Весь колектив школи висловлює велику подякубатькам наших учнів за підтримку та небайдужість до шкільного життя!

/Files/images/фрагмент/Gky74hd4QpA.jpg

/Files/images/фрагмент/ipktOFedB1E.jpg

/Files/images/фрагмент/DSCN0641.JPG

/Files/images/фрагмент/DSCN0618.JPG

/Files/images/фрагмент/DSC000621.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 172

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.