До 80-річчя Дніпропетровської області у закладі було відкрито Зал Слави. Основною метою створення експозицій було виховання в наших учнів громадянських компетентностей, почуття патріотизму та гідності. Учні з великим задоволенням відвідують Зал Слави, проводять у ньому екскурсії не лише для наших школярів, а й для учнів інших шкіл, батьків, мешканців міста.

Розглядаючи експозицію «Золоті сторінки школи» можна побачити, як протягом 50-ти років наша школа жила та розвивалася.

«Ровесники незалежності» - експозиція, яка розповідає про тих учнів школи, які народилися разом з нашою державою у 1991 році та змогли досягти певних висот.

Наступна експозиція - «Марганець – місто шахтарської слави» - нагадує нам про те, що в нашій школі навчається багато дітей з родин видатних шахтарів.

З болем у серці ми згадуємо тих, хто пройшов чорнобильське горнило, розглядаючи експозицію «Чорнобиль - біль душі моєї».

На експозиції «Безсмертний подвиг народу» ми бачимо світлини прабабусів та прадідусів наших учнів, які виборювали свободу в Другій світовій війні.

На прикладах батьків виховувалось і покоління тих, хто пройшов через афганську війну, ми вшановуємо пам’ять наших учнів Івана Долгова та Володимира Олійника вдивляючись в експозицію «З попелу забуття».

Одна з останніх експозицій - «Захисникам України – слава», яка, як ніколи, актуальна сьогодні, коли наші хлопці виборюють свободу та незалежність нашої держави. посилання

/Files/photogallery/DSCN0472.JPG

/Files/photogallery/DSCN3210.JPG


/Files/photogallery/DSCN8135.JPG

/Files/photogallery/DSCN8137.JPG/Files/photogallery/DSCN8146.JPG

/Files/photogallery/IMG_3425.JPG

/Files/photogallery/DSCN8140.JPG

/Files/photogallery/DSCN3213.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 295

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.